Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

Cos cumparaturi Log In
Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Comenzile sunt livrate de la sediul nostru din Ploiesti si ajung la destinatie in aproximativ 30-75 minute de la inregistrarea comenzii.
Timpul de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor inregistrate.
In general, comenzile plasate de luni - duminica de la orele 10.00 pana la 22.30, sunt livrate in aproximativ  30 – 75 minute de la confirmarea comenzii.

Costuri si metode de transport

Produsele sunt livrate cu autoturismele firmei.
Pentru comenzile in afara orasului Ploiesti se percepe o taxa de 15 ron. (Tarifele includ TVA).
Comenzile care depasesc 30 ron beneficiaza de transport gratuit in orasul Ploiesti.
În cazul în care indiferent din ce motive termenul de livrare nu va putea fi respectat, veți fi contactat telefonic și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

Returnarea comenzii

Datorita faptului ca produsele noastre sunt perisabile, website-ul lazarini.ro nu permite anularea comenzilor. Pentru orice fel de reclamatii sau pentru returnarea comenzii in cazul in care aceasta este neconforma, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0729 44 11 20 pentru stabilirea conditiilor de returnare a marfii si primire a banilor.